Site search  
TURCIA  
BULGARIA  
GRECIA  
ROMANIA  
ITALIA  
CIPRU  
SPANIA  
FRANTA  
RUSIA  
AUSTRIA  
PORTUGALIA  


CĂUTARE avansată
Tip oferta  
Tara
Destinatia  
Clasificare  
   
  Avion
  Autocar
  Individual
 
  BULGARIA INDIVIDUAL
  SEJURURI 2017
  TABERE
  SENIORI 2017
  AUTOCARE DE INCHIRIAT
  Circuite
  Turism Şcolar
  Contract Turist - Download
  CUI - Download
  Licenta de Turism - Download
  Brevet de Turism - Download
  Asigurare Insolvabilitate - Download
       
  Nume  
  email  
     
 
 
 
Informaţii Utile
 
Termeni si conditii de utilizare a site-ului :  www.solturism.ro
Operator al site-ului web si definitii
Continutul site-ului web www.solturism.ro si a newsletter-ului SOL TURISM sunt proprietatea SC DC TRANSERV SRL-AGENTIA DE TURISM SOL TURISM. Orice incercare de copiere, instrainare sau frauda se pedepeste conform legislatiei in vigoare.
Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al SC DC TRANSERV SRL-AGENTIA DE TURISM SOL TURISM .Acest site web este operat de SC DC TRANSERV SRL-AGENTIA DE TURISM SOL TURISM (denumit in continuare SOL TURISM) cu sediul social in Popesti Leordeni, Ilfov, Str. Timocului nr 10 si cu punct de lucru in Bulevardul Nicolae Balcescu 27-33,sector 1, Bucuresti cod postal 010045
Serviciile continute in acest site reprezinta pachete turistice proprii, apartinand in exclusivitate SC DC TRASERV SRL-AGENTIA DE TURISM SOL TURISM in calitate de touroperator, precum si pachete turistice supuse conditiei de revanzare, apartinand partenerilor SC DC TRASERV SRL-AGENTIA DE TURISM SOL TURISM si comercializate in baza contractelor incheiate cu acestia.
Utilizator reprezinta orice persoana care acceseaza sau utilizeaza acest site, cu sau fara acordul SC DC TRASERV SRL-AGENTIA DE TURISM SOL TURISM.
Accesul si utilizarea site-ului
Prin accesarea, cautarea sau descarcarea oricarei informatii din acest site precum si trimiterea sau transferarea acestora, sunteti de acord sa respectati conditiile precizate in aceasta sectiune, fara modificare (care constituie contract intre Dvs. si SC DC TRASERV SRL-AGENTIA DE TURISM SOL TURISM)
Sunteti de acord sa nu accesati acest site prin niciun alt mijloc decat prin interfata pusa la dispozitie de SC DC TRASERV SRL-AGENTIA DE TURISM SOL TURISM pentru utilizarea si accesarea site-ului.
Continut
Site-ul www.solturism.ro reprezinta suportul tehnic prin care SC DC TRASERV SRL-AGENTIA DE TURISM SOL TURISM afiseaza ofertele sale catre Utilizatori. Toate informatiile cuprinse au caracter informativ si fac obiectul unei confirmari ulterioare solicitarilor transmise de catre acestia.
Schimbari in site si alte clauze
SC DC TRASERV SRL-AGENTIA DE TURISM SOL TURISM poate aduce imbunatatiri si/sau modificari ale continutului site-ului si a serviciilor incluse fara notificarea prealabila a Utilizatorilor.
Modificarile se datoreaza unor conditii obiective ce vizeaza: tarife, conditii de rezervare/anulare, oferte speciale, oferte expirate ca valabilitate, anulari excursii in termenele mentionate in contractul individual cu turistul, etc.
Utilizatorul care acceseaza acest site dupa ce schimbarile au fost efectuate si afisate in mod vizibil pe site sau comunicate prin alta modalitate, se vor supune acestor schimbari indata ce acestea au fost comunicate/publicate, chiar daca Utilizatorul nu viziteaza pagina in care sunt afisate schimbarile intervenite.
Informatiile incluse in continutul site-ului nu au valoare contractuala si fac numai obiectul informarii potentialilor clienti cu privire la activitatea si a portofoliului de servicii detinute.
Relatia strict contractuala va fi statuata in exclusivitate de “Contractul de comercializare a serviciilor turistice” incheiat individual la achizitionarea pachetelor de servicii.
Utilizarea permisa si interzisa a acestui site
Utilizatorul poate copia si tipari continutul site-ului numai cu acordul scris al SC DC TRASERV SRL-AGENTIA DE TURISM SOL TURISM. Informatiile incluse in continutul site-ului nu au valoare contractuala. Utilizatorul este deplin responsabil de conformitatea si acuratetea informatiilor cu cea din site iar afisarea acestora pe oricare alt suport tehnic nu este opozabila SC DC TRASERV SRL-AGENTIA DE TURISM SOL TURISM si nu are titlu contractual in relatia cu aceasta.
Utilizatorul nu va folosi acest site sau serviciile continute intr-un mod care incalca conditiile continute in aceasta sectiune sau orice alta lege sau regulamente aplicabile.
Utilizatorii nu vor folosi niciun continut al site-ului (sau orice alta informatie disponibila prin acest site) prin nicio modalitate ce ar putea incalca marca comerciala, dreptul de autor sau alte drepturi de proprietate.
Informatii personale
Utilizatorul este de acord ca informatiile personale oferite prin intermediul site-ului sa fie stocate in baza de date si folosite exclusiv in scopul pentru care au fost transmise.
SC DC TRASERV SRL-AGENTIA DE TURISM SOL TURISM poate folosi, prelucra si dezvalui fara restrictie orice informatii anonime sau generice in care Utilizatorul nu poate fi identificat.
Operatorul site-ului se obliga sa pastreze confidentialitatea acestor informatii.
Continutul Utilizatorului si utilizarea site-ului fara responsabilitati
SC DC TRASERV SRL-AGENTIA DE TURISM SOL TURISM neaga orice responsabilitate referitoare la orice continut de Utilizator, incluzand orice eroare, virus, defaimare, calomnie, obscenitate sau neconformitate cuprinsa in orice continut de Utilizator, ce intervin sau nu, in cadrul legilor de drept de autor, calomnie, intimidate sau in alt caz, orice continut de Utilizator interzis si orice alt continut de Utilizator.
SC DC TRASERV SRL-AGENTIA DE TURISM SOL TURISM nu se face responsabila de pierderea, stergerea, indepartarea sau eroare de trimitere pentru destinatarul intentionat al continutului de Utilizator trasferat in acest site. Utilizatorii sunt singurii responsabili de retinerea unei copii.
Servicii de site si continut de site fara garantii
SC DC TRASERV SRL-AGENTIA DE TURISM SOL TURISM depune eforturi sustinute sa verifice conformitatea intregului continut al site-ului, realizand periodic actualizarea ofertelor. Orice materiale, servicii, detalii, informatii pot fi expirate.
SC DC TRASERV SRL-AGENTIA DE TURISM SOL TURISM nu oferă garanţia că informatiile disponibile prin site-ul www.solturism.ro sau alte interacţiuni ale Utilizatorului cu site-ul vor fi disponibile în mod constant, fără întreruperi, sigure sau lipsite de erori sau că acest site sau serverul care îl face disponibil nu are virusuri sau alte componente periculoase. SC DC TRASERV SRL-AGENTIA DE TURISM SOL TURISM   nu îşi asumă responsabilitatea şi nu sunt răspunde pentru nici o daună (sau pierdere de informaţii), sau pentru virusuri care pot infecta computerul dvs. sau altă proprietate prin intermediul accesului dvs. la aceasta, sau pentru utilizarea acestui site, inclusiv pentru descărcări de imagini sau alt conţinut al site-ului. Dacă utilizarea conţinutului site-ului duce la necesitatea unui service, reparaţie sau corectare a echipamentului sau a informaţiilor, Utilizatorul îşi asumă toate costurile aferente.
SC DC TRASERV SRL-AGENTIA DE TURISM SOL TURISM refuza orice obligatie sau responsabilitate pentru orice erori sau omisiuni in continutul site-ului. Orice decizie bazata pe datele cuprinse in continutul site-ului sunt responsabilitatea unica a Utilizatorului.
Acest site poate contine servicii care nu pot fi disponibile. Operatorul site-ului va da curs solicitarilor si va incerca solutionarea cererilor in limita valabilitatii si disponibilitatilor acestora.
Diverse
Achizitionarea serviciilor turistice se realizeaza in baza “Contractul de comercializare a serviciilor turistice” singurul inscris in care se detaliaza informatiile pachetului cumparat si singurul ce guverneaza relatia contractuala intre SC DC TRASERV SRL-AGENTIA DE TURISM SOL TURISM si Utilizator.