Site search  
TURCIA  
BULGARIA  
GRECIA  
ROMANIA  
ITALIA  
CIPRU  
FRANTA  
SPANIA  
RUSIA  
PORTUGALIA  
AUSTRIA  


CĂUTARE avansată
Tip oferta  
Tara
Destinatia  
Clasificare  
   
  Avion
  Autocar
  Individual
 
  BULGARIA INDIVIDUAL
  SEJURURI 2017
  TABERE
  SENIORI 2017
  AUTOCARE DE INCHIRIAT
  Circuite
  Turism Şcolar
  Contract Turist - Download
  CUI - Download
  Licenta de Turism - Download
  Brevet de Turism - Download
  Asigurare Insolvabilitate - Download
       
  Nume  
  email  
     
 
 
 

 
Italia - Circuit Italia

Aprilie Iulie August

Tip masa Data de plecare Plecare din Data de întoarcere Durata
  Tip pret Pret
 
18-04-2017 28-01-2017 475 Euro -
div>ITALIA


Ziua 1-2. BUCURESTI – BUDAPESTA - GYOR
Plecare seara, ora 20:00 pe traseul Bucuresti – Budapesta - Gyor. Se circula noaptea. Sosire si cazare in Gyor.

Ziua 3. GYOR - VIENA - PADOVA
Mic dejun. Plecare spre Viena. Tur panoramic in Viena. Vom admira: Ringstrasse, Piata Maria Teresa, Palatul Hofburg, primaria, Parlamentul, Domul Sf.Stefan. Ne contiunuam deplasarea spre Italia. Cazare in zona Padova.

Ziua 4. PADOVA – VENETIA – VERONA - MONTECATINI
Dupa micul dejun, ne deplasam catre perla Italiei - Venetia. Vom lua vaporasul spre Piata San Marco unde se viziteaza Basilica San Marco, Palatul Dogilor, Campanilla. Program liber in Venetia sau impreuna cu insotitorul de grup putem face o croaziera in Insula Murano la celebra fabrica de sticla. La ora 15:00 plecare spre Montecatini. Pe traseu, scurt popas in Verona (orasul indragostitilor de pe raul Adige) pentru a vedea casa si balconul Julietei, Piata Bra, Arenele Romane, Piata delle Erbe. Cazare in Montecatini.

Ziua 5. MONTECATINI TERME – FLORENTA – MONTECATINI

Mic dejun. Zi dedicata orasului artelor, Florenta. Vom vizita si admira arhitectura exceptionala a Pietii Senioriei: Ponte Vecchio, Palazzo Vecchio, Palazzo Pitti cu Gradinile Boboli, Galeriile Uffizi si Biserica Santa Croce - pantheonul Florentei si al Italiei. Continuam cu Biserica San Lorenzo, Capela Medici, Piata Domului cu Domul si Campanilla lui Giotto. Seara intoarcere la Montecatini pentru cazare.

Ziua 6. MONTECATINI – SIENA – ROMA
Mic dejun. Plecare spre Roma. In traseu oprire la Siena. In centrul istoric – patrimoniu Unesco, vom admira Piazza del Campo, Domul Gotic, Casa Sf. Caterina (locul nasterii si casa in care a locuit Sf. Caterina care impreuna cu Francisc de Assissi , sfintii patroni ai Italiei), Universitatea Siena (una dintre cele mai vechi universitati din Europa), Fantana Branda (construita in sec XII). Cazare in zona Roma.

Ziua 7. ROMA
Dupa micul dejun, transfer cu autocarul la Roma. Vom descoperi alaturi de ghid, splendorile orasului etern, intr-un tur pietonal – Colosseum, San Pietro in Vincoli, Capitoliul, Forumul Roman, Columna lui Traian, Piata Venetia, Santa Maria Maggiore. Dupa amiaza continuam intr-un turul cu Piata Navona, Fontana di Trevi si Piata Spaniei. Cazare in acelasi hotel din zona Roma.

Ziua 8. ROMA – VATICAN
Mic dejun. Transfer la Roma pentru a vizita impreuna cu ghidul Cetatea Vatican. Incepem in Piata si Catedrala San Pietro si vom continua cu Muzeele Vaticane cu celebra Capela Sixtina. Dupa amiaza va sugeram vizita la Castelul San Angelo sau vizite individuale, plimbare si shopping, Cazare in zona Roma.

Ziua 9. ROMA – BOLOGNA - LAGO DI GARDA - PADOVA
Mic dejun. Plecare apre Lago di Garda, cel mai mare lac al Italiei, Partea de sud a lacului, este mai larga si fara ridicari de relief, in timp ce partea nordica are aspectul unui fiord in vecinatatea muntilor. Asta este locul unde infloresc pomii de lamai, locul care l-a fascinat pe scriitorul si poetii Goethe si Kafka. Se remarca in primul rand prin atmosfera sa relaxanta de vacanta avand asezari linistite si cu influenta medievala, vile si gradini frumoase, un climat mediteranian, o apa albastra si o vegetatie abundenta intr-un relief variat. Cazare in zona Padova.

Ziua 10. PADOVA - LJUBLJANA - BUDAPESTA
Mic dejun. Plecare spre Budapesta. Popas la Ljubljana, pentru un scurt tur de oras. Continuam traseul spre Budapesta. Optional, in functie de timp, croaziera pe Dunare. Cazare in Budapesta.

Ziua 11. BUDAPESTA – BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire in tara in functie de trafic si formalitatile vamale.

 

 

Pretul include:

Pretul nu include:

· transport cu autocar licentiat;

· 2 transferuri (dus/intors) cu autocarul pentru vizita Roma;

· 9 cazari cu mic dejun in hoteluri 3*;

· vizitele cuprinse in program: Viena, Venetia, Verona, Florenta, Siena, Lago di Garda, Ljubljana;

· ghid insotitor din partea agentiei pe traseu (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate).

· asigurari (storno, medicala);

· intrarile la obiective si serviciile de ghizi locali;

· vizita la Venetia: (25 eur/pers – taxa intrare in oras, transport autocar si vaporas – se achita in agentie la inscriere)

· transportul local (metrou) pentru vizite Roma. Autocarul lasa grupul de turisti la intrarea la metrou, vizitele se vor efectua pietonal si cu metroul.

· alte servicii decat cele mentionate in program.

In Italia, primariile oraselor au stabilit taxe pentru fiecare noapte de cazare ce vor trebui achitate cash la receptiile hotelurilor. In prezent valorile acestora sunt intre 1.5 eur/noapte/persoana si 3 eur/noapte/pers.

 

 
Contact rapid

Telefon:     021/ 310.27.44  ;  021/ 310.27.45 ;

Adresa:      Drumul Fermei, Nr. 63, Bloc AGNES, Etaj 1,
                    Apartament 2, Popesti - Leordeni
Mail:           
Office@solturism.ro ; solturism@gmail.com